sunnuntai 5. lokakuuta 2014


Yhtenä tämän syksyn harjoitustöistä on ollut ripsien ja kulmien kestovärjäykset, mutta jostain kumman syystä sitä on niin 
TÄPINÖISSÄÄN 
silloin kun päästään iskeen kädet itse töihin, teorian sijaan niin kuvaaminen vaan yksinkertaisesti unohtuu!! Tässä kuitenkin kuvamatsua ripsipermanentin teosta....koitan jatkossa ottaa myös työvaiheista kuvia..


Ripsipermanentti

Ripsiin saadaan kaunis kaarevuus, joka saa silmät näyttämään suuremmilta ja antaa katseelle syvyyttä. Käsittely muotoilee ripset erikoisen kollageenia ja kysteiiniä hoitavan koostumuksensa ansiosta hellävaraisesti, mutta samalla myös pitkäaikaisesti, jopa 6 viikoksi!





1. Ripset on puhdistettu meikinpoistoaineella ennen varsinaista työn aloitusta
2. Lämpimällä vedellä kostutetuilla vanulapuilla pyyhitään kevyesti luomet ja kuivataan
3. Harjataan ripset
4. Valitaan asiakkaalle sopivan kokoiset rullat (näkyy kuvassa)
5. Rullien asetus yläluomiin
6. Yläripsien kiinnitys aloitetaan pienissä osissa ( tärkeää että kiinnittyvät suoraan) korjauksia tehdään työn edetessä jos tarvetta, kunnes kaikki ripset ovat saatu haluttuun linjaan...paksujen ja itsepäisten ripsien kohdalla voidaan käyttää siihen tarkoittua liimaa.
5. Tarkista ettei vahingossa alaripsiä joudu mukaan
6. Permanentti aineen levitys ripsien keskiosaan. Annetaan vaikuttaa 15 min ( Peitä asiakkaan silmät muovikelmulla ja pyyhkeellä siksi aikaa)
7. Neutralisoivan aineen levitys samalla tavalla kuin edellä, vaikutusaika 10 min ( Muista pyyhe)
8. Ripsien puhdistus kuivalla vanupuikolla
9. Ennen rullien irroitusta, pyyhi niitä kostutetulla vanulla useita kertoja, jolloin liima alkaa irtoamaan. Venytä hieman luomia ja rullaavalla liikkeellä irroita rullat. Lopuksi luomet kuivataan



 

 Voi KURJA tätä kuvan laatua, mutta jotenkin kaarevuuden näkee!!




Ripsimermanentti voidaan uusia heti, kun ripset ovat suoristuneet. Sitä ei tehdä henkilöille joilla on allergia, silmätulehdus tai flunssa!!

Kestovärjäyksen voi tehdä permanentin yhteydessä....sillä silloin väri tarttuu parhaiten ripsiin!