maanantai 6. lokakuuta 2014

Etätehtävä




Valitse lehdestä kosmetiikkaan liittyvä kuva, tutki sen kotisivuja, tutki, pohdi, analysoi yrityksen markkinointia, kohderyhmää, ulkoasua, minkälaisen kuvan yritys antaa itsestään.

Valitsin vanhasta MeNaiset SPORT -lehdestä alla näkyvän mainoksen



Vichy Laboratoires
 


Sivuilla näkyvät tuotteet antavan kuvan raikkaudesta ja vaivattomasta puhtaudesta, luonnollisesta kauneudesta. Kohderyhmänä on sekä naiset että miehet. Tuotteita on jokaiselle ihotyypille niin ikääntyvälle, epäpuhtauksista kärsiville, normaalille, herkälle ja pintakuivalle kuin rasvaisellekin iholle. Yritykseltä löytyy myös erilaisia vartalonhoitotuotteita, kasvojen puhdistustus- sekä suihkutuotteita, meikkejä, aurinkosuojia, tuoksuja ja hiustenhoitotuotteita.

Tuotteissa painotetaan soveltuvuutta kaikenikäisille ja esiin nostettuna testaus ihotautilääkäreiden valvonnassa. Lisäksi valitsemassani lehdestä napatussa mainoksessa on lause: Kysy lisää apteekistasi. Tämä luo kuvan että tuote on laadukkaampi ja luotettavampi jopa turvallisempi ja paremmin tutkittu kuin vähittäiskaupan hyllyltä löytyvät vastaavat tuotteet. 

Sivusto on yleisilmeeltään raikas ja neutraali, ehkä hieman kylpylä ja luxus henkisiä tuotteita omasta näkökulmasta, kirjoittaa 
Lumenen ja 
Nivean  
vannoutunut käyttäjä.

 Nykyaikainen ilme kaiken kaikkiaan ja ihanaa oli huomata ettei mainonnassa oltu turvauduttu ainoastaan vaan nuoriin kasvoihin vaan löytyi myös elämää ja iän tuomaa kauneutta!!




Kuva

MeNaiset Sport 3. sivu 23. ilmestynyt 04.04.2012